Meer reviews

“Het verschil in energie is immens!”

“Ik voel me zoveel beter, het verschil in energie is immens. De goesting om te bewegen is er terug, het is ondertussen een gewoonte geworden. Zonder mijn coach zou het mij niet gelukt zijn, al heel snel voelt het heel vertrouwd om langs te gaan bij hen. Ze weten elke week opnieuw de dingen in perspectief te zetten. Wanneer er iets minder goed lukt, zoeken ze mee naar een oplossing.”

Wendy Claes

Over onze begeleiding

“Veel energie, geen honger meer!”

“Ik stond versteld van het feit dat ik geen zin meer had in suikers en op geen enkel moment een hongergevoel had. Ik voelde me super. Ook mijn coach heeft me hierin goed begeleid. Ze gaven me geregeld vernieuwende receptjes en schouderklopjes als het wat minder ging.”

Kristien Croes

Over onze begeleiding

“Voel me beter in mijn vel!”

“Ik had al zoveel geprobeerd maar zonder succes. Ik ben nu vier maanden bezig en twaalf kilo kwijt. Ik voel me fitter en blijer. Ik kan weer in broeken die niet meer dicht gingen. Mijn coach legde alles goed uit. Ze moedigen je aan om je doelstellingen te behalen, wat die ook mogen zijn. Ik doe voort! Zeker aan te bevelen als je wilt slanker of fitter en gezonder door het leven wilt!”

Monique Vanhove

Over onze begeleiding

We hebben gelachen én getraind!

Zeer onzeker en een beetje twijfelachtig begon ik in duo training aan een eerste coachingreeks bij Boss Coaching. Maarten beloofde me dat ik m’n doel zou halen als ik zijn tips ten harte zou nemen. Dus dit deed ik… ik plakte een coaching pakket reeks aan de eerste. Ik wou nog niet stoppen. Mijn doel werd bereikt en zelfs meer! Nooit gedacht!!!! Maarten was altijd bereikbaar voor m’n vragen.

Hij kon een oefening aanpassen zodat het voor beide partijen van de duo training intéressant en zwaar genoeg bleef.

We hebben gelachen, we hebben getraind, we hebben het doel gehaald!

Niet te geloven hoeveel kennis hij heeft over training en voeding. Je merkt goed dat het zn passie is.

Ook nadien kon ik met m’n vragen bij hem terecht. Een coach met een hart. Een aanrader!”

Claudia Hollanders

Over onze begeleiding

Doe ’t niet zelf, ga met een coach!

“Corona had een aantal slechte effecten waaronder dat ik aankwam. Wist niet waar te beginnen maar vond toen Boss Coaching. Ik heb het 8 weken programma gedaan en ik kan je één ding vertellen: absoluut GEEN spijt van. Het ‘gaining like a boss’ programma is persoonlijk gemaakt dus iedereen krijgt zijn eigen trainingsschema, voedingsschema en lessen om zelf te leren trainen. Dit heeft me enorm geholpen. Maarten weet waar hij over praat en zegt het met passie, toewijding en trots. Hij pusht je om verder te gaan en jezelf tot het uiterste te drijven. En dan natuurlijk die grenzen nog verder verleggen. Als je wilt beginnen met afvallen, spieropbouw, bodybuilder worden? Doe het niet op eigen houtje want dat heb ik een jaar lang gedaan zonder resultaat. Ga naar deze man, hij weet waarover hij praat. Geloof je me niet? Check zijn socials! Daar staat al het bewijs dat je nodig hebt. En vergeet niet: TRAIN ALS EEN BOSS???”

Yannick Ramaekers

Over onze begeleiding

Ze helpen jou met alles!

Maarten Bos van Boss Coaching is een topper. Een echte topcoach ? Hij bespreekt met jou wat jij wil en wat je wil bereiken of wat jou doel is. Hij helpt je heel goed met de oefeningen en doet de oefeningen zelf ook voor. Hij geeft heel goede tips die je thuis zelf ook kan toepassen van sport en voeding. Hij doet zijn werk met heel veel passie!! Echt een anrader!??”

Conny Brandwijk

Over onze begeleiding

Resultaat is gegarandeerd!

Boss Coaching is een echte aanrader!! De communicatie met de coach verloopt zeer vlotjes. Je krijgt goede tips en feedback. De opvolging is stipt, strikt en nauwkeurig. Resultaat is gegarandeerd. ??????

Louise palmans

Over onze begeleiding

Een pakket waar je mee verder kan!

Fijne begeleiding met goede resultaten. Ze gaven me een algemeen pakket van oefeningen en voedingstips waar je verder mee aan de slag kan. Zeer fijne samenwerking!”

Johan Albert

Over onze begeleiding

Doelen behaald!

Heeft me geholpen m’n doelen te behalen en ben super blij met het resultaat! Zeker een aanrader.”

Bryan Moertabat

Over onze begeleiding