Over ons

Wij zijn Maarten Bos en Kevin Sanders van Boss Coaching. Beide gedreven ondernemers die iedere dag vol energie opstaan met het doel om op elk vlak te verbeteren en anderen daarbij te helpen. Mentale en fysieke gezondheid, productiviteit en het leveren van goede prestaties dragen we hoog in het vaandel. Gezondheid, vitaliteit en peak performance op alle vlakken is waar we voor ons en onze klanten naar streven.

MAARTEN BOS

Co-Founder

Kevin Sanders

Co-Founder

Onze missie

Boss Coaching werd in het leven geroepen om drukke ondernemers te helpen op hun ondernemersreis. Een bedrijf opbouwen en onderhouden vergt veel tijd en energie, waardoor andere componenten van ons leven soms over het hoofd gezien worden.

Door ons te focussen op Gezondheid, Vitaliteit & Peak Performance nemen we deze aspecten uit ondernemers en leiders hun leven onder de loep waardoor zij nóg beter kunnen presteren in hun bedrijf en zich optimaler voelen in hun persoonlijk leven

Met Boss Coaching wensen Maarten en Kevin een team op te bouwen dat ondernemers elke dag ondersteunt met hogere prestaties, meer energie, superieur focus, krachtigere gezondheid, kwalitatiever slaap, betere stressbestendigheid, het vergemakkelijk van voeding, fitness, sport en meer.  

Zo hoeven ondernemers en leiders zelf niet alles meer uit te zoeken, besparen ze honderden uren en krijgen ze consistent een duw waar nodig om zo de verschillende pillaren in hun leven te optimaliseren.

Over Maarten

Maarten is een gedreven en gediplomeerd fitnessinstructeur, personal trainer, coach en sportverzorger die al sinds zijn 15e in de gym te vinden is. Hij verdiepte zich de afgelopen 7 jaar in training- en voedingsleer en alles wat te maken heeft met gezondheid.

Over Kevin

Kevin bouwt al 8 jaar (kleine) bedrijven en probeert elke dag beter te presteren door zijn levensstijl, gezondheid en vitaliteit te optimaliseren. Zijn passie is niet alleen het bouwen van bedrijven, maar ook het bouwen van een levensstijl die ervoor zorgt dat hij altijd op zijn best presteert.

Teamleden

Jaren ervaring

Pakketten

Visie

Ontmoet het team

Maarten

Boss Coach

Sandra

Boss Coach

Kevin

Boss Coach

Casey

PR

Romina

Producten

Rona

Systemen